CzechEnglish

zavřít

ODVODNĚNÍ ZPEVNĚNÝCH PLOCH

Dodáváme velké množství odtokových žlabů. Náš velký sortiment se skládá z polymerbetonových a plastových žlabů, různých únosností. Ke žlabům dodáváme také stěny, výtokové jímky a krycí rošty.

POLYMERBETONOVÉ ODTOKOVÉ ŽLABY

Rapidně nižší hmotnost a vyšší chemická odolnost než u konvenčního betonu vzniká díky kombinaci pryskyřice, pečlivě tříděnému křemičitému písku a křemíkovému granulátu, který zajišťuje jednodušší, snadnější a rychlejší manipulaci na stavbě. Díky nízké nasákavosti lze vyloučit poškození mrazem. Kompaktní neporézní struktura a hladký povrch snižují usazovaní nečistot a zarůstání žlabů. Na rozdíl od většiny žlabů nedochází časem k žádné deformaci konstrukce žlabu. Nabízíme mnoho druhů a typů německého výrobce Anrin.

ŽLABY Z VIBROLISOVANÉHO BETONU, PLASTOVÉ ŽLABY

Tyto žlaby jsou mnohem méně prodávané i poptávané z mnoha důvodů. Proto držíme skladem pouze malé množství plastových a betonových žlabů. Žlab z vibrolisovaného betonu dodáváme pouze na objednání od značky GreenPipe. Nevýhodou těchto žlabů je vysoká hmostnost, tudíž i vyšší dopravné a horši manipulace na stavbě. Plastové žlaby Aco Hexaself patří kvalitou mezi plast. odvodňovacímí žlaby mezi nejvyšší kvalitu. Všeobecně plastové žlaby trpí časem na deformaci díky přírodním vlivům.

Ke stažení

homeenvelopemagnifiercrosschevron-downcross-circle